MAFEX’ten Big Chap Alien
Ridley Scott’ın 1979 yılında başlattığı efsanevi Alien (Yaratık) serisi yaptığı göndermelerden, bilim-kurgu/gerilim konsepti ile kendine has bir kitle toplamayı başarmıştı. Son dönemde ise çıkan ve yine Ridley Scott’a ait olan “Prometheus” ve “Covenant” ile iyice gazımızı aldık ve son filmi beklemekteyiz.
İşte bu evrende “Yaratık” diye adlandırdığımız Xenomorph’lar, figür koleksiyoncuları arasında da çok kıymetli bir yere sahiptir. Wonder Fest Summer 2018‘de duyurulan figürlerinden biri de MAFEX Alien figürüydü. Figüre dair yeni fotoğraflar yayınlandı. Big Chap Alien figürü, orjinal filmdeki Xenomorph’tan baz alınarak tasarlandı.

Yaklaşık 20 cm boyundaki figürün içerisinde değiştirilebilir eller, Xenomorph’ların ağzından çıkan o meşhur ağız, Chestburster ve Facehugger efektlerinin parçaları mevcut.
Figürün 8,800 Yen (yaklaşık $79 USD) gibi bir fiyatı var. 2019’un Haziran ayında da satışa açılması planlanıyor.
[foogallery id=”11885″]